Samarbetspartners

Vi samarbetar för mer än bara golf

Våra samarbetspartners består av företag, boenden och restauranger som alla arbetar mot att ge gästen en trevlig upplevelse. Våra samarbetspartners är A och O i vår verksamhet där vi inte enbart vill erbjuda gästen en förstklassig golfupplevelse, utan även upplevelse som sträcker sig längre än så.

Våra samarbetspartners hjälper oss lyfta upplevelsen till mer än bara golf.

Bekväma boenden & god mat

images

First hotel Bengstfors

First Hotel Bengtsfors ligger centralt i Bengtsfors i hjärtat av Dalsland. Närheten till naturen gör att du kan ägna dig åt aktiviteter som paddling, fiske och vandring i de vackra omgivningarna.

Baldersnäs Herrgård

Baldersnäs Herrgård

Här blandas charmen från sekelskiftet med dagens standard så att du kan njuta av din vistelse till fullo. Här finns gott om plats för avkoppling och inspiration.

roynes

Roynes Sjömagasin

Vi kan erbjuda trevligt boende, god mat, en plats att parkera skutan, badtunna för avkoppling och även bastu.

amals_stadshotell

Åmåls Stadshotell

Åmåls Stadshotell ligger mitt i pittoreska Åmål, vid Åmålsån och grönområden, i gränsen mellan den gamla unika trästaden och det moderna Åmål med shopping, restauranger, caféer och bibliotek.

hotellarjang

Hotell Årjäng

Här bor du nära intill den norska gränsen och E18 går förbi i närheten. Med andra ord kan du enkelt ta dig hit oavsett varifrån landet du kommer. Hotell Årjäng är ett mysigt och modernt hotell med nordisk inredning och stilren design.

thorills

Thorills

En gårdsrestaurang med 25 platser mitt på landsbygden mellan Töcksfors och Årjäng.
Ett förstklassiskt kök med när- och härproducerad mat.

Ej boende

Upplevelser

storholmen

Storholmens kanaltrafik

Ombord på vår sekelskiftesbåt Storholmen hoppas vi att Du/Ni skall koppla av och njuta av Dalslands kanal och dess fantastiska natur. Vi serverar en lokal meny med hemlagad mat.

ylva-storm

Ylva Storm Art

Ombord på vår sekelskiftesbåt Storholmen hoppas vi att Du/Ni skall koppla av och njuta av Dalslands kanal och dess fantastiska natur. Vi serverar en lokal meny med hemlagad mat.

nordmarkensdestilleri

Nordmarkens Destilleri

Våran vardag fylls med en drivkraft att med egenproducerad maltwhisky som bas erbjuda exklusiva och innovativa dryckesupplevelser till alla privatpersoner och företag som vill uppleva det stora extra i mindre hantverksproducerade dryckesbatcher.

visitarjang

Visit Årjäng

Söker du ett spännande, rofyllt och vackert semestermål kan vi varmt rekommendera ett besök i Årjängs kommun.

dalslandsturism

Dalslandsturism.se

Här på Dalslandturism.se vill vi ge våra läsare den information som behövs för att skapa fantastiska minnen ute i den svenska naturen.

Service

turessons

Turessons

Vi på Turessons har en vision av den personliga verkstaden. Där service, kvalitet och helhetslösning ligger i fokus.

dalslandsmotor

Dalslands Motor

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete.